?
Stäng

adidas samlar in födelsedata i enlighet med Sekretesspolicy

Sign Up Complete

Du kommer få en bekräftelse via

 
Beställningar över 500 SEK levereras gratis*

Beställningar över 500 SEK levereras gratis

Alla beställningar över 500 SEK levereras gratis inom 3-6 arbetsdagar. Att lägga till namn, nummer eller klubbmärke adderar ytterligare 2 dagar till leveranstiden för din beställning.

 

Skräddarsydda beställningar

Designad av dig, Gratis leverans - Levereras inom 4 - 6 veckor.

 

Vänligen läs våra Villkor & Regler för leverans för mer information.

Gratis och lätt att returnera

Blev det fel storlek eller färg? Inga problem! Det är gratis och lätt att returnera inom 100 dagar från det att vi mottagit din beställning.

Skräddarsydda produkter görs exklusivt för dig och kan därför inte returneras.

Kolla in vårreturpolicy för mer information.

Välj bland över 5000 produkter

Det största utbudet av adidas produkter till alla dina favoritsporter och massor av sportinspirerat mode.

Originals

AOR009-solglasögon

kr 800
FÄRG Black / Light Blue / Royal Blue 18 (BA7038)
Storlek

AOR009-solglasögon

Klassiskt formade solglasögon i en balanserad mix av tradition och innovation i äkta adidas Originals-stil. Många element har inspirerat den här kollektionen som tillägnas treklövern. Först gummi, som i våra sneakers, ett material som kombineras med högresistent plast som fungerar som en duk där kollektionens färger, struktur och mönster trycks. Därefter gatustil, inspirationskällan för vilken dessa produkter har designats med kreativitet, idéer, längtan efter frihet och önskan att uttrycka sig utan gränser. Vi har även inspirerats av nyare mode- och designtrender för att skapa en produkt som alltid är cool och modern.
  • Allt börjar med dubbelinjektion, en procedur som gör det möjligt att kombinera två olika material och välja olika färg eller mönster för dem. Utsidan är gjord av TR90, en polymer med hög motståndskraft som är flexibel och lätt. Insidan är gjord av gummi,
  • Skalmarnahar en minimalistisk design och en balanserad blandning av klassisk och ledig stil så att produkten är lätt att känna igen, även från sidan. Treklövern är gjord av gummi vilket gör den flexibel, slitstark och väl framträdande på samma sätt som på
  • unisex passform
  • Glasen finns i en mängd olika färger och kan vara reflekterande, rökfärgade eller tonade, baserat på bågarna som de är monterade på. Alla glas som valts ut för kollektionen ger det starkaste skyddet mot UV-strålar och perfekt sikt i alla ljusförhållanden.
  • Gångjärnen är osynliga, integrerade i bågarna och mycket slitstarkta. Treklöverlogotypen är laseretsad på skruvhuvudet.

Betyg och recensioner