alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

ADIDAS ORIGINALS BY 032c

 
[5]

ADIDAS ORIGINALS BY 032c

Med inspiration från 032cs mångsidiga influenser återvänder adidas Originals by 032c höst/vinter 2020 med en helt ny kapselkollektion. Inspirationen hämtas från 90-talets motkultur och estetik med ett uppdaterat urval av adidas skor, kläder och accessoarer.

Kollektionen introducerar 032c Campus Prince, tillgängliga i svart och vitt. Hyllad av 032c-teamet för sin 90-talskänsla får nu den klassiska Campus-sneakern en remake med högkvalitativt matt läder, tjocka gummiränder, ett rött 032c-märke på hälen och en piercingring som snörsmycke.

I kollektionen finns även en svart keps, en vit t-shirt och ett vitt linne med en gemensam neonfärgad logga med smälteffekt.

Kläderna och skorna kompletteras av en trio accessoarer: 032c Backpack, 032c Duffel Bag och Multi-Strap 032c Multi-Strap. Varje väska är gjord i vit bomullscanvas med förstärkta remmar och metallöglor, designade för stadigt bruk i alla sammanhang.