alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Adicolor

 
[876]
A portrait of a woman with red hair wearing a green adicolor tracksuit and golden earrings and standing in front of a white backdrop.
A portrait of a woman with brown hair wearing a red adicolor tracksuit in front of a white backdrop.
A portrait of a man with black hair wearing a purple adicolor tracksuit in front of a white backdrop.
A portrait of a man in a blue turban and a blue adicolor tracksuit standing in front of a white backdrop.

Ikonisk adidas stil med Adicolor

adidas har tagit fram en mängd olika stilar och kollektioner genom åren. 80-talets Adicolor-kollektion är en av de mest ikoniska i varumärkets historia och är än idag en fräsch och aktuell look. Konceptet för kollektionen växte fram under 90-talets hip-hop och street-mode och stod för individualitet och uttryck. Kreativitet är ett stort fokus på kollektionen och de klassiska Adicolor-sneakersen kom i helvitt tillsammans med tuschpennor i starka färger. Tanken var att man själv skulle dekorera skorna för en unik och individualistisk stil. Idag hittar du både kläder och skor från adidas Adicolor som andas samma tuffa och självsäkra anda.

adidas Adicolor - Högteknologiska material för att förbättra din träning

Både skor och kläder från Adicolor är funktionella och designade för att du ska kunna prestera på topp. Du hittar därför det allra senaste inom teknologiska material för att främja din komfort och rörelsefrihet. Du hittar till exempel adidas Adicolor hoodies och adidas Adicolor shorts i svala och snabbtorkande material som motverkar en svettig känsla. Bland kollektionens skor hittar du teknologi som greppande yttersulor i naturgummi, flexibla men ventilerande ovandelar samt stötdämpande och stabiliserande mellansulor.

Tuff och uttrycksfull design på Adicolor-produkter

Bland kollektionens många kläder och plagg är det en sak som står säkert, en tuff och självsäker attityd. Med klara färger och kontraster får du utrustning som ger energi till garderoben. Med synliga 3-Stripes längs med ärmar och byxben får du både en ikonisk adidas-look och även snygga kontraster och färgkombinationer. Här är det glädje och lekfullhet som styr designen, men utan att inskränka på plaggens funktionalitet. Ta din träning såväl som din stil till nya nivåer med Adicolor-kollektionen.