alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas
Girl in dark tracksuit sits on chair as girl in grey tee smiles.

Love looks good

Systrarna Minnie och Pilar stärker sitt band genom musik. Om den ena har en dålig dag, så väntar den andra med ett karaoke-set.

adicolor

 
[809]
Guy standing in blue tracksuit and another guy with blue hair facing him.

Love in color

Konststudenterna Franek och Marin förälskade sig först som vänner. Trots helt olika uppväxter (i Polen och Paris) har de skapat ett liv tillsammans och knutit an som främlingar i en ny stad. Nyckeln till att fortsätta ha det bra tillsammans? Försök få varandra att skratta efter varje gräl. Ett stabilt råd.

”Han älskar mig precis som jag är. Det är det som gör vår kärlek så speciell.”

Franek

ADICOLOR

adicolor är ett ikoniskt klädkoncept från adidas Originals, för herr och dam. Trender från adidas tidiga dagar får en fräsch twist med adicolor-kollektionen. Med stora Trefoil-loggor på hoodies, T-shirts och träningsställ sprider adicolor historien om de märket med tre ränderna.