alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Adizero Adios

 
[7]
Pris
1 599 kr - 2 149 kr
15992149

adidas Adizero Adios för både långdistans och snabb löpning

Olika typer av löpning kräver olika typer av skor, och detta är något som adidas har tagit fasta på. adidas har tagit fram olika modeller av löparskor för olika löparstilar. För långdistanslöpning hittar du den populära maratonskon adidas Adizero Adios. Skon ger dig en lätt och ventilerande känsla men även skön stötdämpning för att minska påfrestningen under långa löparrundor. Skorna kommer även i en ultralätt modell som är passande för snabb löpning för att få upp farten. Dessa har en extra fjädrande känsla och flexibel sula och ovandel.

adidas Adios med högteknologisk responsiv dämpning

adidas Adizero Adios har responsiv dämpning i mellansulan för att ge dig en fjädrande känsla och energiåtergivande steg. Detta gör både att du kan få snabbare steg på korta distanser och att du kan orka längre om du ägnar dig åt långdistanslöpning. Med en ovandel i ett tunt lager av mesh får du en flexibel och fotnära passform, och med en plös som dessutom har material i kompressionspassform får du trots skornas lätthet en stabilitet till dina fötter för säkra steg. Yttersulan i gummi ger dig bra grepp på marken för ökad säkerhet även när underlaget är ojämnt. 

Adizero Adios för olika stilar

adidas Adizero Adios kommer i olika modeller med olika färgkombinationer och stilar. Skorna känns igen på sina extra stora 3-Stripes på skornas sida, men du hittar även nymodiga modeller med stora 3-Stripes tryck på skornas ovansida. Välj klassiska färger som svart ovandel med kontrasterande vita 3-Stripes och vita sulor eller coola färgkombinationer som gul ovandel och svarta 3-Stripes. Matcha skorna med rätt strumpor från adidas för att få så bekväma steg som möjligt. Med extra vadderade strumpor skyddar du fötterna från skavsår under långa löparrundor och med strumpor som har kompressionspassform får du en fixerad känsla som ger dig extra stöd.