alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Adizero Adios Pro

 
[17]
Upptäck våra kvalitetsskor för långdistanslöpning. Adizero Adios Pro har pålitlig stötdämpning för långa lopp, fotnära passform för ökad bekvämlighet och greppvänliga sulor som gör det enkelt att springa även i tuff terräng.

Optimala egenskaper för långa lopp

Våra experter vet att löpning inte enbart är en sport, utan flera. Olika sorters löpning kräver olika sorters skor. adidas adizero adios pro är det optimala valet för dig som vill ta dig an långa, krävande och livsbejakande långdistanslopp. Adizero Pro är en unik sko som tagits fram i synnerlighet för löpare som drömmer om att springa ett maraton. Den ger dig bekväm stötdämpning för att skydda dina knän och leder, specialanpassad passform och en lätt känsla som gör det behagligt att springa riktigt långt.

Varje långdistanslöpares bästa vän

För långdistanslöpare är bra utrustning av hög kvalitet extra viktigt. Om du väljer en produkt ur adidas Adizero Adios-kollektionen kan du lita på att du får en kvalitetsprodukt som fungerar som din bästa vän under träningen. För många löpare är bra skor skillnaden mellan att kunna göra en riktigt bra insats och att inte kunna göra det.

För uthållighet och snabbhet

I Adizero Adios Pro-sortimentet hittar du löpskor för olika behov, löpstilar och mål. Du som drömmer om att springa snabbare kan välja någon av de fjäderlätta modellerna som är designade för optimal snabbhet. Det finns även stabila modeller med maximal stötdämpning för dig som framför allt vill satsa på att förbättra och optimera din uthållighet. Givetvis finns skorna också tillgängliga i olika färger och stilar. Välj ett par klassiskt stilrena Adizero Adios eller förmedla att du är en färgstark och kreativ löpare genom att välja någon av de unika designerna. Hos oss gäller principen ”din löpning, dina val”. Det är viktigt att dina löpskor reflekterar din personlighet och att de blir en del av din träningshistoria.