alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Arsenal · HumanRace

 
[9]

Den ikoniska tröjan från 1991-93, med sin välkända design av fans tillgivet kallad ”bruised banana”, omtolkas här för hand. En globalt älskad stilikon och symbol för fantastisk fotbollshistoria. Den utmärkande sicksack-grafiken, tolkad som ett ”A” för Arsenal av fans, speglar Acid house-stilen från sent 80-tal. Det är också en älskad tröja från en stor tid i klubbens historia – när de vann den eftertraktade nationella dubbeln 1993. Tröjan är en träffsäker blandning av klubbens stolthet, kultur och streetstil.

Tröjorna täcker 30 års ikonisk design och har handplockats av Pharrell Williams för att nytolkas. Först handmålade på canvas eller T-shirts i bomull, och sedan utvecklade till tekniska sportkläder i en fusion av konst och vetenskap.

INIGO TURNER, adidas