TRÄNINGSHUB

Frihet i varje rörelse

Alltid på språng, supermodellen Karlie Kloss är en sann skapare. Upplev rörelsens skönhet med den nya warp knit-kollektionen.

Hon är på språng
Vad dagen än ger, är hon redo för start. Med den nya warp knit-kollektionen rör hon sig smidigt mellan gymmet, kontoret och allt där emellan. Den väver samman hennes behov av komfort, prestation och stil under hektiska dagar.
 
training-fw17-stories-knit-image-1-leftDen sömlösa konstruktionen hos adidas warp knit-kollektion levererar en kompromisslös komfort som bara överträffas av din egen hud. Varje plagg känns skräddarsytt för att ge stöd i alla rörelser och krama varje kurva av din kropp, varje gång.
 
 
 
adidas warp knit är den perfekta blandningen av funktion, skönhet och komfort, och stöttar mig under mina hårdaste träningspass.
– Karlie Kloss
 
Den unika stickade strukturen tillåter vackra mönster i öppen mesh, strategiskt placerade för att andas där det behövs. Warp knit-plaggen är omsorgsfullt tillverkade med flexibel skönhet, samtidigt som de är ren funktion med en känsla av personlig kompression från fåll till fåll.
 
"adidas warp knit är den perfekta blandningen av funktion, skönhet och komfort, och stöttar mig under mina hårdaste träningspass," säger supermodellen och gymfantasten Karlie Kloss. "Som mode- och fitnessälskare gillar jag adidas warp knit-kollektion särskilt för att den är både stilfull och funktionell, det perfekta plagget. Om det så är morgon och tidig fotosession eller på vägen hem från träningen, matchar den välarbetade kollektionen lätt mitt späckade schema."
HANDLA DENNA LOOK

WARP KNIT

LIKA SNYGGT SOM FUNKTIONELLT
HANDLA WARP KNIT
Play Video