alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Barn · Barn 4-8 år · Fotboll · Träningstoppar

 
[30]

adidas fotbollströjor för barn

Fotboll är mer populärt än någonsin och barnen vill naturligtvis hålla stilen både på och utanför planen. adidas fotbollströjor för barn kommer både i originaldesign och med lagloggor för att barnen ska kunna visa sin lagtillhörighet. Inspirera med att köpa fotbollströjor med favoritlagets stil, vare sig det är bortamatch eller hemmamatch. adidas har de officiella kläderna från en mängd populära fotbollslag för att barnen ska kunna inspireras både på planen och i vardagen.

Fotbollströjor med lagtillhörighet

Fotbollströjor för barn kommer med loggorna från en mängd olika populära fotbollslag. Här hittar du lagens officiella kläder för bortamatcher, hemmamatcher och för träning bland adidas fotbollströjor för barn. Bland annat finns tröjor från Real Madrid, Arsenal, FC Bayern München och Barcelona. Du hittar även fotbollströjor från landslag som bland annat Sverige, Algeriet och Marocko. Låt fotbollströjor med lagtillhörighet inspirera i både lek och träning för roligare pass!

Fotbollskit för barn

adidas fotbollströjor för barn kommer även i fotbollskit där både tröja och shorts ingår. Du hittar till exempel kit med Juventus hemmakläder i form av t-shirt, shorts och strumpor för en komplett look både nere på planen och uppe på läktarna. Med ett kit får barnen en hel outfit för att känna sig rätt utrustade för att stödja sitt favoritlag och för att inspireras till lek och spel.

Rätt material och design för ökad komfort

adidas fotbollströjor för barn kommer i olika material och design för att kunna täcka alla eventualiteter. Med långärmade fotbollströjor i mjuka och svettavledande material får barnen både rörelsefrihet och värme under träningspasset. Med jersey-tröjor som har ribbade muddar hålls kalla vindar ute medan de ventilerande materialen underlättar vid svettiga träningspass. Materialet Climalite används på många av de kortärmade fotbollströjorna för att leda bort svett och hålla barnen både torra och svala i alla lägen.