alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barn · Flickor · Barn 4-8 år · Skor

 
[633]
1 / 14

adidas skor för flickor

Vare sig du söker skor till träningen eller för skolan har adidas skor för flickor i alla åldrar. Det är viktigt att hitta rätt skor för växande och aktiva fötter för att barnen ska kunna utvecklas och utforska världen. adidas har högteknologiska material och sulor som är speciellt framtagna för olika användningsområden med allt från promenad till skolan och för fotbollsträningen. Kika i vår storleksguide om du behöver hjälp att mäta rätt storlek på skorna.

Skor för unga atleter

adidas skor för flickor är anpassade efter olika sporter för att tjejerna ska få så bra resultat som möjligt under träningen. För basketträningen är det stötdämpning som gäller för att höga hopp ska vara så smidiga som möjligt. Gummisulor greppar dessutom underlaget extra bra för snabba vändningar på planen. För tennisplanen hittar du skor i ventilerande mesh med slitstarka sulor. adidas fotbollsskor för barn kommer i flera olika variationer där varje modell finns både med och utan dobbar beroende på vilket underlag som matcherna kommer att spelas på. För skateboard-tjejer finns sneakers med sulor i gummi och läderliknande ovandelar för att skateboarden lätt ska följa med i fötternas trix och rörelser.

Bekväma skor med sportig stil för vardagen

För vardagsanvändning är det viktigt med skor som har bra passform och skön sula för avlastning under långa dagar. adidas Superstar skor för barn är en klassiker och kommer med de ikoniska 3-Stripes på sidan av skorna. Med den klassiska snäcktån och ovansidan i läder får barnen både bekväma och stilsäkra skor. Även adidas Stan Smith-sko är en populär vardagssko med design från 70-talet. adidas skor för flickor kommer även i sandaler för sommaren. Med det vattentäta materialet EVA kan sandalerna med fördel även användas på badstranden eller vid poolen. Fotbädden är även uppbyggd så att vatten rinner av skon istället för att samlas under foten.