alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barn · Flickor · Bebis 0-1 år · Skor

 
[224]
1 / 5
Sida:av 5

adidas bebisskor för flickor

Det är aldrig för tidigt att börja skapa! Med adidas bebisskor för flickor kan småtjejerna börja en sportig bana redan från dag ett. adidas sneakers ger stöd för både de första stegen inomhus och ute på lekplatsen. Kika i vår storleksguide för att se hur du mäter barnens fötter och vilken storlek som kommer att passa bäst. Här hittar du adidas bebisskor för flickor samt kan fynda i adidas babyrea.

adidasklassiker i miniatyr

adidas bebisskor för flickor kommer i klassisk design som du känner igen från våra originalskor. Kännetecken som adidas originallogga, 3-Stripes och Trefoil-märket finns även på adidas skor för bebisar. Skorna för bebisar är dock uppdaterade med bland annat alternativ som kardborrebandsknäppning eller pådragsbara skor utan snörning för att göra det enklare att ta på och av skorna. Flera av de klassiska adidasmodellerna i miniatyrform kommer även med halkfria sulor perfekta för inomhusbruk. Med adidasskor kan du ge småtjejerna en bra start med skor som är både bekväma och följer en sportig look.

Stöd för de första stegen

Klassikern adidas Superstar för bebisar har en ovandel i läder och ett mjukt textilfoder i naturfiber. Dessa skor är värmande men andas så att deras små fötter hålls torra. Skorna är perfekta för de första stegen på lekplatsen och ger med sin snäcktå i gummi ordentligt skydd åt tårna. För lätt komfort finns tennisskon adidas Stan Smith i babyformat. Skorna har en mjuk läderovandel som rör sig med foten och ger flexibilitet till stegen för att hon ska kunna ta lätta steg utan att hindras av skorna. Med sina elastiska snören är skon dessutom lätt att ta på och av. Även adidas Continental™ kommer i miniatyrformat och har kardborreknäppning för att enkelt tas på och av och med sin koppsula i gumma har skon bra stötdämpning för tidiga steg.