alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barn · Flickor · Småbarn 1-4 år · Kläder

 
[224]
1 / 5
Sida:av 5

adidas kläder för småbarn flickor

Hitta sportiga och praktiska plagg från adidas småbarnskläder för flickor. Med en sportig och tidlös design får barnen chansen att fokusera på lek och rörelse i praktiska och flexibla plagg. adidas småbarnskläder för flickor är både anpassade efter träning och lek för att barnen ska få så stort användningsområde som möjligt för plaggen. Klassisk design är anpassad för småbarn genom nya skärningar och barnvänliga material.

Träningskläder för barn

adidas träningskläder för barn kommer i högpresterande material som ger barnen självförtroende att utforska nya sporter och uttryck. Climacool-material håller småtjejerna torra och svala genom att leda bort fukt från huden och ventilera under soliga och varma dagar. Climacool-materialet finns i t-shirts och shorts för småbarn. Under kallare dagar är det Climawarm-material som gäller. Dessa isolerar och håller värmen utan att förhindra rörelser och håller det samtidigt ventilerat och torrt även under lager av kläder.

Klassiska sportlooks

adidas småbarnskläder för flickor kommer i klassiska modeller med originaldesign. Du hittar till exempel t-shirts med den ikoniska Trefoil-loggan och byxor med de igenkänningsbara 3-Stripes längs med sidan. För att göra det roligare för barnen är de klassiska stilarna uppdaterade med roliga mönster och poppiga färger för en färggrann sportstil. Du hittar både grafiska mönster, neonfärger och figurer från Disney och Marvel.

Plagg för alla eventualiteter

Klä småbarnen i flexibla och praktiska plagg som fungerar för dagens alla aktiviteter. Med enkla knäppningar och stretchiga material kan plaggen enkelt tas på och av för att underlätta vardagen. adidas kläder för barn kommer dessutom i mjuka och sköna material för att barnen ska vara bekväma och kunna fokusera på lek. Matcha t-shirts och träningsbyxor med adidas hoodies för barn som enkelt dras på och av beroende på temperaturen. Mixa och matcha olika färger och stilar för att få ut så mycket som möjligt av garderoben.