alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barn · Flickor · Småbarn 1-4 år · Skor

 
[257]
1 / 6
Sida:av 6

adidas skor för småbarn flickor

Skaffa rätt skor för växande fötter med adidas skor för flickor. Med lätta sulor, stabil passform och knäppningar som gör skorna lätta att ta på och av har adidas uppdaterat sina originalskor för att passa även för småbarn. adidas skor för flickor är speciellt framtagna för att ge ökad komfort och flexibilitet från de allra första stegen till spring på lekplatsen. I vår storleksguide kan du lära dig hur du mäter fötterna för att hitta rätt storlek på skorna för barnen.

Rolig design i flera färger

adidas skor för flickor kommer i ett flertal roliga färger och designer för att vara så barnvänliga som möjligt. Originaldesign som 3-Stripes på sidan av skorna och adidas logga kombineras med djärva färger i både neon, pasteller och glitter. Du hittar skor med Mimmi Pigg-rosetter eller Musse Pigg-öron för en rolig twist på klassiska skor. Den klassiska adidas Continental™ har även uppdaterats med loggor från Toy Story och du kan köpa badsandalen altaswim med roliga figurer på.

Skor för att sätta rörelse i fokus

Med lätta material och stötdämpande sulor är adidas skor för flickor perfekta för de allra första stegen. Skor med stretchiga och lätta ovandelar i mesh ger både ventilering och stödjande passform för att öka stabilitet och flexibilitet. Med yttersulor i materialet EVA får barnen stötdämpning vilket ger ökad komfort på lekplatsen.

Originalmodeller för småbarn

Flera av adidas originalmodeller finns nu som adidas skor för småbarn. Den klassiska tennisskon adidas Stan Smith finns nu även som babysko med kardborreknäppning för att förenkla processen av att ta på och av skorna. Även adidas Superstar, en av de mest populära modellerna, finns i miniversioner komplett med den ikoniska snäcktån. Ge småbarnen en tidlös och sportig stil med adidas skor för småbarn för att inspirera till lek och rörelse.