alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Fotbollsstrumpor för barn

 
[3]

Snygga och färgglada fotbollsstrumpor för barn från adidas

Om du känner på dig att du har en framtida fotbollsstjärna i familjen är ett par strumpor framtagna specifikt för fotboll något för dig. I adidas utbud av allting fotboll finns ett brett utbud av mjuka och skonsamma fotbollsstrumpor för barn i alla åldrar. Urvalet kommer i flera storleksalternativ och passformer, perfekt för små växande fötter. För barn är det ibland viktigt att strumpan är framtagen i en rolig, personlig färg. Därför kommer sortimentet med alternativ i både heltäckande färgval och strumpor som kombinerar spännande kontraststarka detaljer med snygga adidasloggor.

Junior fotbollsstrumpor för barn i alla åldrar

Kläderna spelar en stor roll när det dags att prestera på planen. Ett par fotbollsstrumpor garanterar stöd för benskydd och ger samtidigt rikligt med stöd för både fot och ankelområde. I adidas utbud av junior fotbollsstrumpor hittar du alternativ tillverkade av skonsamt, mjukt nylonmaterial och kommer med praktiska egenskaper som ribbade muddar och anatomiskt placerad stötdämpning vilket ger extra skydd runt högbelastade områden på foten. Nästan alla modeller i urvalet av fotbollsstrumpor för barn kommer dessutom med ventilerande detaljer i mesh. Dessa detaljer låter foten andas samtidigt som den hålls sval och torr under hela träningspasset.

Komplettera fotbollskläderna med ett par sportiga strumpor

För barn är det viktigt att fotboll ska vara kul. Därför speglar adidas urval av fotbollsstrumpor för barn den magiska känslan som kommer med snabba ruscher, hårda skott och snygga passningar. Sortimentet bjuder på härliga fotbollsstrumpor med heltäckande färgval i allt från basfärger som svart eller vit, till spännande alternativ i exempelvis limegrön yttersida. Du kan kombinera denna färgsprakande blandning av barnfotbollsstrumpor med en klassisk adidaslogga på framsidan av strumpan. Så vare sig det gäller för fotbollsträningen närmare eftermiddagen eller för en match med kompisarna, investera i ett par sportiga och funktionella fotbollsstrumpor för barn från adidas.