alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Barns gympapåsar

 
[2]

Barns gympapåsar ska klara mycket!

En gympapåse är ett måste i varje barns garderob, inte minst inför skolstarten. En adidas gympapåse är en hållbar produkt som kan användas för träningskläder, skor och blöta badkläder. Den ska packas ned i skolväskan eller tas med på övernattning, helt enkelt följa med ditt barn överallt. Om dina barns gympapåsar är av märket adidas kan de ärvas av flera syskon och användas i många år.

En gympapåse för barn är viktig i vardagen

Alla barn behöver en gympapåse som tål slitage och överlever både en regnig dag med leriga fotbollsskor på fotbollsplanen och en omgång i tvättmaskinen. En rymlig gympåse med dragsko underlättar dessutom för yngre barn att packa sin egen väska och hålla ordning på sina saker som ska med till skolan eller träningen. adidas gympåsar för barn har dragskoremmar som också fungerar som ryggsäcksremmar om man vill bära gympåsen som en ryggsäck, och ett fack med blixtlås för förvaring av till exempel nycklar, mobil eller glasögon. Gympapåsar från adidas är lätta att bära med sig till gymmet och får plats i skåpet, och med adidas klassiska 3-Stripes design håller sig ditt barns gympåse stilsäker säsong efter säsong.

Hur ska du välja gympapåse till ditt barn?

Ditt barn kan själv välja sin gympapåse bland adidas utbud av gympapåsar i olika utföranden, och du kan vara säker på att du köper en prisvärd gympåse som kan användas för all idrott och tål att användas av flera barn. adidas gympapåsar för barn är tillverkade i ett slitstarkt, vävt material som är lätt att hålla rent och borgar för lång livslängd. Att köpa en adidas gympapåse till ditt barn är att köpa en hållbar produkt som underlättar när skolväskan eller träningsväskan ska packas och packas upp, och eftersom adidas gympapåsar är rymliga kan de ibland ersätta skolväskan eller träningsväskan helt.