alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

halsdukar barn

 
[4]
kollektion
Pris
89 kr - 199 kr
89199

Halsdukar för barn

Med accessoarer från adidas kan du fokusera på det som är viktigt utan att kompromissa med stil eller funktion. Barn och ungdomar har sin egen personlighet och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential med en gång. Alla halsdukar för barn från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – halsdukar för barn från adidas

Vi säljer halsdukar tillverkade av polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med halsdukar från märken som Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Våra kollektioner med halsdukar inkluderar Teamwear och Tiro. Våra halsdukar finns i svart.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn. Det är aldrig för tidigt att börja. De karaktäristiska adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. Halsdukar för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.