alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

klätterskor barn

 
[1]
Barn Five Ten Blå Five Ten Kirigami Climbing ShoesBarn Five Ten Blå Five Ten Kirigami Climbing Shoes

Five Ten Kirigami Climbing Shoes

Barn Five Ten

Klätterskor för barn

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för barn. adidas skor för barn imponerar inte bara med sin stil utan är också innovativa när det gäller komfort. Barn och ungdomar har självförtroende och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential redan från början. Klätterskor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Alla klätterskor för barn från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – klätterskor för barn från adidas

Vi erbjuder klätterskor tillverkade av syntetläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Five Ten – med adidas-klätterskor gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit.

Våra mest innovativa teknologier, som STEALTH, hjälper dig att höja prestationerna. Det finns klätterskor i blått.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn. Det är aldrig för tidigt att börja. De utmärkande adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra klätterskor för barn från adidas – nu är stunden inne.