alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Barntröjor

 
[8]

Kitta din ögonsten med barntröjor från adidas

adidas tillverkar sportartiklar och kläder för alla aktiva människor, så även barn. I vårt sortiment hittar du bland annat ett stort utbud av barntröjor i olika modeller, färger och utformningar. Dessa barntröjor är främst framtagna för sport och idrottsaktiviteter men kan med fördel användas även vid andra tillfällen. Tröjorna är tillverkade av återvunnen polyester, vilket naturligtvis är extra passande när det gäller plagg som skall bäras av den yngre generationen som är de som skall förvalta våran jord i framtiden. adidas strävar hela tiden efter att produktionen skall lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt. Tröjorna har olika funktioner så som olika utformade kragar och huvor, specialanpassade fickor, smarta dragkedjor, strategiskt placerade ventilationspartier i meshmaterial och mycket annat. Vissa av tröjorna har också inbyggt UV-skydd, något som är väldigt bra då det ger ditt barn automatiskt solskydd då de ägnar sig åt utomhussporter.

Alla bör ha adidas tröjor för ungdomar i garderoben

Ge ditt barn adidas tröjor och de kommer att vara redo för alla de olika aktiviteter som barn och ungdomar har tillgång till i sitt liv. Tröjorna passar precis lika bra på träningen eller gympan som till ett par jeans eller shorts i skolan eller på fritiden. En barntröja som dessa är ett perfekt plagg att packa ner i väskan för att sedan ta fram om vädret förändras och barnet börjar frysa. Många använder också dessa tröjor som överdragskläder och bär dem både innan och efter träning för att hålla sig varm och inte få stela muskler eller dra på sig förkylningar. En eller ett par av dessa tröjor kommer att utgöra ett bra inslag i ditt barns garderob och är en god investering då det kan användas till så mycket. Barnet kommer få ut mycket användning av ett enda plagg.