alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barn · Pojkar · Barn 4-8 år · Kläder

 
[284]
Adicolor SST Track Suit
Adicolor SST Track Suit
Trefoil Hoodie
Adicolor Crew Set
Adicolor Hoodie Set
Trefoil Tee
Trefoil Tee
adidas x Disney Muppets Joggers
3-Stripes Pants
Essentials 3-Stripes Zip Hoodie
adidas x Classic LEGO® Hoodie
Manchester United 22/23 Home Mini Kit
Real Madrid 22/23 Third Mini Kit
Disney Toy Story Track Jacket
Benfica Condivo Training Top
adidas x Disney Muppets Crew Sweatshirt
adidas x Disney Toy Story Crew Sweatshirt
Adicolor SST Track Suit
adidas x Classic LEGO® Crew Sweatshirt and Pants Set
Adicolor SST Track Suit
Adicolor Hoodie Set
Allover Print Track Suit
Full-Zip Hoodie Set
Adicolor Crew Set
Adicolor Hoodie Set
Adicolor SST Track Suit
Badge of Sport Briefs
3-Stripes Swim Boxers
Adicolor Crew Set
Adicolor Trefoil Tee
Adicolor Crew Set
Badge of Sport Briefs
Adicolor Hoodie Set
Colourblock Down Jacket
adidas x Disney Mickey Swim Boxers
Adicolor Crew Set
adidas x Classic LEGO® Crew Sweatshirt and Pants Set
adidas x Classic LEGO® Crew Sweatshirt and Pants Set
Adicolor Crew Set
Disney Mickey and Friends Track Suit
Graphic Collab SST Set
Adicolor Crew Set
Manchester United 22/23 Third Mini Kit
1 / 6
Sida:av 6

adidas kläder för barn pojkar

Klä killen i bekväma och högpresterande plagg som passar både för träning, lek och vardag. Med klassisk design får han en sportig och tidlös stil. Du kan även hitta adidas kläder för pojkar som är inspirerade av sportstjärnor och idoler för att inspirera både i vardag och sport. Här hittar du plagg för alla säsonger och väderlekar, men även plagg som är framtagna för specifika sporter och aktiviteter. Kika i vår storleksguide för att hitta rätt storlek att beställa.

Jackor och tröjor

Vare sig han ska ut på planen eller hänga med kompisarna kommer han vara redo i adidas kläder för barn. Med sportjackor och track suits håller han stilen både påväg till matchen och en hel dag i skolan. adidas kläder för pojkar kommer i klassisk design med de karaktäristiska 3-Stripes som sträcker sig längs med ärmarna. Även originalloggan och 70-talets Trefoil-logga är återkommande inslag i design på jackor och tröjor. adidas hoodies för barn är ett populärt val för att hålla värmen och är lätta att dra på och av.

Byxor och shorts

Bland adidas byxor för barn hittar du både långa mjukisbyxor i värmande fleece och ventilerade shorts för aktiva dagar bland adidas kläder för pojkar. Varför inte köpa ett par träningsshorts med favoritlagets logga för att inspirera till både roligt och bra spel? adidas kläder för barn har en mängd olika lags hemmakläder och bortakläder.

Högpresterande material till träningen

Under träningen är det viktigt att välja rätt material för att killen ska hålla komforten under hela träningspasset. Bland adidas kläder för pojkar hittar du plagg i materialet Climacool som är ett bra val för svettiga pass då detta både ventilerar och leder bort fukt för en torr och sval känsla. Under kallare delar av året är Climawarm ett bra val får att fortfarande ge ventilation under träningspasset men hålla värmen när det är kyligt ute.