alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barn · Pojkar · Barn 4-8 år · Skor

 
[585]
1 / 13

adidas skor för pojkar

Hjälp barnen utforska världen med rätt skor som gör det lätt att röra sig. Med adidas skor för pojkar kan du häpnas över hur snabbt barnen utvecklas. Med allt från fotbollsskor till skor för lekplatsen kan du vara säker på att barnen har både stöd och komfort med adidas skor för pojkar. För att vara säker på att hitta rätt storlek använder du dig av vår storleksguide där du enkelt ser hur du kan mäta barnens fötter för att få en så passande storlek som möjligt.

Skor för aktiva fötter

När det kommer till att välja rätt skor är det viktigt att tänka på hur de aktiva fötterna ska få grepp på olika underlag. adidas skor för pojkar kommer med flera olika högteknologiska sulor för stabilitet både inomhus och utomhus. Vandringskängor med ventilerande GORE-TEX® håller små fötter både bekväma och torra. Med yttersulor i Traxion får barnen bra grepp på utomhusunderlag. Skor med antingen mjuka läderovandelar eller material som Primeknit och mesh är bra för lekplatsen. För lek inomhus är det gummisulor som ger grepp på plana ytor utan att lämna märken som gäller. För de allra minsta finns skor med kardborreband för att enkelt kunna ta på och av skorna, medan snörning är ett bra alternativ för större barn.

Skor för träning och lek

Om du letar efter barnskor för olika sporter har adidas tagit fram modeller som är anpassade efter olika aktiviteter. adidas Superstar är en stilikon som passar både för basketplanen och skolan. För löpning och snabba lekar är Fortarun med sin textilovandel ett bra val för både slitstyrka och lätthet. För fotbollskillar finns skor både för inomhus- och utomhusplanen. Se till att välja rätt sula för gräs, konstgjort gräs, grus respektive inomhusplan. adidas skor för pojkar kommer i olika utformning med allt från de 3-Stripes till adidas originallogga.