alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Barnresväska

 
[11]

Låt de små packa smart med adidas barnresväska

Med adidas resväskor för barn kan även de små organisera sina tillhörigheter och enkelt hålla koll på sin packning. adidas kollektion av väskor för barn innehåller både duffelväskor, gympåsar och ryggsäckar som enkelt låter barnen ta med sina tillhörigheter med bekväma bäralternativ. Väskorna har slitstarka material som håller säsong efter säsong och som skyddar packningen mot väder och vind. Välj bland en mängd olika modeller och stilar för att hitta något som passar just för barnens utflykt och smak.  

Smarta modeller och material på resväskor för barn

adidas har alltid komfort och funktion i fokus i sin design och detsamma gäller på kollektionen av barnresväskor. Med rätt väska kan barnen enkelt få med sig sin packning och själva hålla koll på sina saker. För enkel bärning finns en mängd olika ryggsäckar för resor. Vadderade axelband gör att även tyngre packning bekvämt bärs med utan att skava. För längre resor hittar du små duffelväskor som har både bekväma bärhandtag och axelremmar med vaddering. För att hålla koll på småsaker finns smarta fack som skiljer små tillhörigheter från annan packning. Du hittar även särskilda fack för smutsiga skor och träningskläder. I kollektionen finns även små axelremsväskor för det allra mest nödvändiga som barnen vill ha nära till hands under resan.

Välj mellan roliga mönster och färger på adidas barnresväskor

Kollektionen av väskor för barn har både klassiska adidas modeller och roliga barnanpassade mönster och färger. Här hittar du bland annat de klassiska svarta väskorna med adidas vita logga för en tidlös stil som gör att även de allra minsta kan sporta en snygg adidas stil. Du hittar även roliga mönster och färger på både ryggsäckar och duffelväskor. Välj mellan grafiska mönster, holografiska material och väskor med färgblockerade detaljer. Med adidas väskor kommer barnen gärna bära sin egen packning i sin nya snygga resväska.