alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

skateskor barn

 
[3]

Skateskor för barn

adidas skokollektion för barn har skapats med en optimal kombination av stil, funktion och komfort. adidas skor lyfter din look till en helt ny nivå. Som barn är det viktigt att idrott är roligt – det spelar ingen roll om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och ungdomar längs vägen mot nya personbästa. Hitta din perfekta passform. Med skateskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Med dessa skateskor för barn kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – skateskor för barn från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när skejtande: .

Vi erbjuder skateskor tillverkade av canvas, läder och mockaläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-skateskor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som sätter sina egna moderegler. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Du hittar skateskor i kollektionerna VL Court, Nizza och Disney. Våra skateskor finns i svart, rosa, blått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn. Det är aldrig för tidigt att börja. De unika adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. Skor från adidas är extremt flexibla, det spelar inom roll om det gäller gata och väg. Skateskor för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.