adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Barn · Småbarn 1-4 år · Fotbollströjor · Kläder

 
[7]

adidas fotbollströjor för småbarn

Med adidas fotbollströjor för småbarn får du inte bara en sportig stil men ett inspirerande plagg som bjuder in till lek och sport. Med fotbollströjor som har favoritlagets design och logga kan barnen skryta med sin lagtillhörighet. De har chansen att visa sin egen personlighet genom att själva välja favoritlagets loggor och design. adidas fotbollströjor för småbarn är dessutom ett perfekt plagg för alla säsonger och fungerar både till vardag och under sportiga aktiviteter.

Baby och småbarnskit

Både för bebisar och småbarn finns miniversioner av klubbarnas matchkit som innehåller allt från t-shirt, shorts och strumpor. Med dessa kit kan du ge barnen en komplett fotbollsoutfit som de stolt kan bära. Kitten kommer i fotbollslagens både hemma- och bortamatchset och är bekväma att bära för aktiva småttingar. Plaggen är svettavledande och har en skön balans mellan löst och åtsittande.

Klä barnen som deras idoler

Fotbollströjor för barn kommer med de största fotbollslagens loggor och matchkläder. Låt barnen klä sig i tröjor som deras idoler har på sig för att inspirera till både prestation och glädje. Köp fotbollströjor med Messis logga eller med favoritlandslagets färger. Du hittar till exempel fotbollströjor med loggor från Ajax, Real Madrid och Juventus. Genom att låta barnen klä sig som sina idoler får de även sätta en personlig prägel på sina sportkläder vilket garanterat kommer inspirera i vardagen.

Sköna material med praktisk användning

adidas kläder för småbarn kommer i praktiska material som är både mjuka och sköna hemma såväl som på lekplatsen. Fotbollströjorna finns i ventilerande material som håller barnen torra och svala efter en hel dag av spring och lek. Tröjor i pikématerial är mjuka och bekväma medan lättviktsmaterial i polyester är ventilerande och agerar fuktavledande. Högprestationsmaterial som Climacool och Climalite, som båda är svettavledande, används även för adidas fotbollströjor för småbarn.