alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Snowboard barn

 
[2]
Pojkar / Flickor
Storlek
Pris
629 kr - 630 kr
629630

Några viktiga saker att tänka på med snowboard barnkläder

Precis som när du är ute i backen är det viktigt att ditt barn har ordentliga snowboard barnkläder och skor. Om du är nybörjare och inte har upptäckt snowboardens värld men önskar göra det tillsammans med ditt barn så finns det några viktiga saker du bör tänka på. Ha ordentliga strumpor, underställ anpassat för kallare klimat, jacka, skidbyxor, ordentliga kängor och det viktigaste av allt, ha kul! Gå ut tillsammans med ditt barn i backen och skapa nya roliga minnen och slipp oroa dig över om ditt barn är tillräckligt varm i de kalla temperaturerna. Se hur ditt barn snabbt lär sig (och kanske du med), det lär gå undan men snart kan minstingen bromsa och hålla balansen precis som om småttingen var född till att åka snowboard.

Smart teknologi gör snowboarding för barn roligare

Börja med att klä ditt barn från tårna upp, skaffa ett par långa strumpor med meshinfällningar eller fuktabsorberande material som hjälper fötterna andas istället för att isolera de med tjocka ullstrumpor som endast gör fötterna blöta och kalla när kroppstemperaturen stiger. Ta sedan på ett par höga kängor som är vattentäta, med gjutna EVA-mellansulor, extra rem, och halkfri, greppande gummiyttersula som gör det lättare för ditt snowboardbarn att balansera på brädan. Under de vattentäta och stretchiga skidbyxorna bör ditt barn ha ett par tights som är tillverkade i ett material som andas och fungerar fuktabsorberande. Beroende på om solen är uppe eller ej kan du bestämma vilken tröja ditt barn bör ha under den vattentäta snowboardjackan. Se till att skaffa en lite större jacka så du kan klä ditt barn med flera lager av kläder ifall det är en kylig dag i backen. Nu är det bara snowboarden som saknas och ni är redo att ta er an barnbacken och mästra tekniken tillsammans för längre framtida åkturer.