alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Träningsbyxor för barn

 
[87]
1 / 2
Sida:av 2

adidas träningsbyxor för barn att springa snabbt i 

Träning och rörelse är något som borde vara en del av alla barns vardag. Det är bra både för deras fysiska och mentala hälsa och lägger grunden för ett hälsosamt liv som vuxen. Något som gör det lättare för barnen att hålla igång och springa snabbare än vinden är att ha rätt kläder på sig. Träningsbyxor för barn är bra mycket bättre än jeans och andra begränsande plagg om man vill få barnen att röra på sig. Ju bekvämare de känner sig, desto mer kommer de att springa, hoppa och leka. Och om dina barn tränar någon särskild sport är det självklart oumbärligt att ha kläder som passar för idrotten. Oavsett om det är fotboll, tennis eller dans som gäller för dina barn så har vi på adidas försökt att täcka deras behov. Många barn älskar att använda våra träningsbyxor till vardags eftersom de är så bekväma. Dessutom har vi några riktiga klassiker i sortimentet i en uppdaterad version som du kanske själv känner igen från när du var liten!  

Miljövänliga kläder för rent spel 

Vi på adidas känner att vi har ett stort ansvar gentemot våra barn. De kommer att finnas kvar långt efter oss och vi vill minska vårt avtryck på miljön så mycket som det bara går. Därför håller vi hela tiden på och hittar nya lösningar för att våra kläder ska vara bättre för planeten. Exempelvis kommer vår bomull från Better Cotton Initiative, och är hållbart odlad. Detta är vi stolta över, eftersom bomull i vanliga fall kan vara en riktig miljöbov. Vi använder oss även av återvunnen polyester från bland annat fisknät. Detta för att förhindra att plast hamnar i haven, något som verkligen är viktigt. Men våra barnträningskläder är såklart inte bara schyssta rent miljömässigt, utan är alltid mjuka och sköna att ha på sig utan sömmar som skaver.