alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

träningstoppar barn

 
[198]
1 / 5
Sida:av 5

Träningstoppar för barn

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för barn får du perfekt stil utan att du behöver offra dynamiken. Barn och unga är självsäkra och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential från start. I våra kollektioner finns en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Med träningstoppar från adidas är du jämt snygg och bekväm. Alla träningstoppar för barn från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – träningstoppar för barn från adidas

Vi säljer träningstoppar som består av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med träningstoppar från märken som Athletics och Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMACOOL och HEAT.RDY. Våra kollektioner med träningstoppar inkluderar ID, Teamwear och Must Haves. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden utgör grunden i hela vår kollektion. Vi har träningstoppar i rosa, rött, vinrött och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Nästa generations ”sneakerheads” ligger redan i startgroparna. Alla de som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för barn kan bidra med det som behövs! 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, skola eller tävling. Träningstoppar för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.