alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Barn · Ungdom 8-16 år · Fotboll · Träningstoppar

 
[139]
1 / 3
Sida:av 3

adidas fotbollströjor ungdom

Självklart vill du inspirera barnen till att spela så bra som sina idoler! Med adidas fotbollströjor för ungdomar ger du barnen plagg som både är funktionella och som inspirerar till så bra spel som möjligt på planen. adidas har fotbollströjor för barn med en mängd olika matchloggor och utformningar med allt från favoritlagens hemmatröjor till plagg för bortamatcher. Köp fotbollströjor i material som är både ventilerade och svettavledande för att barnen ska kunna prestera så bra som möjligt under både träning och matcher.

Funktionella material för både träning och match

adidas fotbollströjor för ungdomar har högteknologiska material som finslipar rörelserna på planen och ger en torr och sval känsla. Det ventilerande materialet Climacool är både svalkande och torrt och ventilerar under matcherna. Fotbollströjor i detta material kommer i både kortärmade och långärmade varianter. Fotbollströjor i det lätta syntetmaterialet Climalite har en mer kroppsnära passform men håller både värme och svett borta från kroppen för ett bekvämt och torrt träningspass. För träningspass under kallare dagar passar det bra med långärmade fotbollströjor med ribbade muddar som håller kyla ute. Till och från matcherna kan barnen dra på sig en värmande tröja med lös passform som enkelt tas på och av.

Inspirerande fotbollströjor från favoritlagen

Med favoritlagets logga och matchtröja får ungdomarna en individanpassad fotbollströja som inspirerar till högpresterande spel. adidas fotbollströjor för ungdomar kommer i en mängd olika lags design, bland annat hittar du matchtröjor från Real Madrid, Manchester United, Juventus och FC Bayern. Med vävda emblem som visar ungdomarnas lagtillhörighet får du en stilren och klassisk fotbollströja. Plaggen passar lika bra på träningen som uppe på läktarna under en match med favoritlaget. Köp fotbollströjor anpassade efter barnens intressen i sporten för ett garanterat tillägg till garderobens urval. adidas fotbollströjor har inte bara rätt stil men även ett stort användningsområde både på och av planen.