Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Basket • Dam

(4 Produkter)

adidas basket

adidas basket innehåller skor och kläder både för träning och vardag. adidas basketskor och kläder har varit populära inte bara inom sporten men även inom streetmodet sedan flera årtionden. Inte minst basketskorna blev populära inom hip-hop på 90-talet och har varit trendiga inom mode ända sedan dess. Kläd dig för både träning och vardag i skor och kläder från adidas basket. Här hittar du även kläder och skor designade i samarbete med basketstjärnorna Donovan Mitchell, Damian Lillard och James Harden.

Klassisk design och högpresterande material

adidas basketkläder ger dig en stilren look med klassiska designinslag som adidas 3-Stripes, adidas Trefoil-logga och adidas Badge of Sport. Här hittar du lätta och ventilerade shorts som håller dig sval under hela matchen. Ett midjeband i mesh hjälper till att låta luften cirkulera och materialet Climacool leder bort svett från kroppen. Ärmlösa basketlinnen ger dig maximal rörelsefrihet för armarna och med meshpaneler på axlarna får du en svalkande känsla. Med klassiska 3-Stripes längs med shortsens eller basketlinnets sida får du en ikonisk basketstil. För vardagsmode hittar du snygga t-shirts med basketstjärnorna James Hardens och Donovan Mitchells design och logga.

Basketskor för både spel och vardag

Skor från adidas basket är designade med spelet i fokus. Om du vill ha maximal rörlighet på planen är en sko med låg ankelhöjd att föredra, medan en högre basketsko ger stöd vid snabba stopp och plötsliga vändningar. adidas basketskor har slittåliga sulor som klarar av riktningsförändringar i spelet. Den moderna skon adidas Pro Vision är en blandning av klassisk basketsko och modern design. Skon ger foten en fixerad passform och den flexibla stötdämpningen ger dig en fjädrande känsla vid hoppskott. För vardagsanvändning är Harden LS 2 en streetwear-version av basketstjärnans skor. Med ett justerbart spänne över foten får du en modern stil samtidigt som den energirika stötdämpningen ger dig komfort under hela dagen.