alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Bebiskläder

 
[207]
1 / 5
Sida:av 5

Låt de små utforska världen med bebiskläder för aktiva småttingar

Låt barnen utforska sina rörelser i maximal komfort med adidas babykläder. Kollektionen innehåller en stor variation av plagg för 0-1 år, med allt från jackor och klassiska tracksuits till leggings och t-shirts. Med adidas kläder för bebisar kan framtidens atleter redan nu representera med ikoniska 3-Stripes och tidlösa designdetaljer. I årtionden har ungdomar representerat adidas med den perfekta balansen mellan träningskläder och streetwear och nu kan även de allra minsta sätta ribban för sportstil på högsta nivå. Bebiskläderna är utformade med samma fokus på funktion och rörelse som kläder för vuxna och håller de allra yngsta bekväma under deras första rörelser.

Bekväma babykläder för framtidens atleter

adidas är specialister på att ta fram träningskläder som ger atleter det allra bästa stödet för deras träning. Samma teknologier och design har tillämpats på bebiskläder. Med sköna och behagliga material som andas kan småttingarna hålla komforten och fokusera på att utforska världen. Slitstarka material gör att de obehindrat kan krypa och leka, och plaggen har flera detaljer som underlättar för just barn. Bland annat har klassiska adidas plagg uppdaterats med smarta tryckknappar och dragskor som gör att kläderna enkelt kan dras på och av. Med sköna material som ekologisk bomull är plaggen sköna mot huden och barnen slipper kliande eller skavande friktion.

Ikonisk design för de allra minsta

Det är aldrig för tidigt att bära adidas ikoniska design. Förutom de sköna och högpresterande materialen får de små även en klassisk stil med sportiga silhuetter som främjar rörelse. Här hittar du både klassiska adidas looks och färgglada alternativ. Nu kan de allra minsta visa familjens lagtillhörighet med favoritlagets matchkläder eller leka bekvämt i klassiska tracksuits med de igenkännande 3-Stripes. I kollektionen hittar du både enstaka plagg och smarta sets som innehåller flera matchande plagg, och med adidas bebiskläder kan även de minsta ansluta sig till adidasfamiljen.