alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

babyshorts

 
[2]

Babyshorts

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. adidas babyshorts är ikoniska. Den legendariska designen är det man ofta associerar till när man tänker på våra byxor. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra babyshorts kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – babyshorts från adidas

Våra babyshorts är tillverkade av bomull och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals – med adidas-babyshorts gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Du hittar babyshorts i kollektionerna Ryv, adicolor och Trefoil. Våra babyshorts är tillgängliga i vitt, beige och rött.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn. Visa din alldeles individuella stil med babyshorts från adidas.