alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Babyskor

 
[222]
1 / 5
Sida:av 5

Babyskor som tillåter minstingen att springa runt

De första stegen är vingliga och ostabila och kräver mycket tålamod, men när minstingen väl har lärt sig att gå så går det undan och det finns ingen väg tillbaka till att sitta still eller krypa runt. För att underlätta de första stegen kan det vara bra med ett par ordentliga babyskor som ger ett bra grepp samtidigt som de ger en skön komfort till de små fötterna. Träningsskor för bebisar kommer i flera olika modeller, oavsett om du vill ha en basketboll-, fotbolls-, tennis-, skateboard- eller annan skomodell. Hjälp din baby att ta sina första steg med lite mer stabilitet och självsäkerhet.

Bekväma babyträningsskor som tar de första stegen till en helt ny nivå

När minstingarna är ute och leker krävs det att babystövlar eller bebisträningsskor är slitstarka så de kan fokusera på alla spännande äventyr. Vi har därför babyskor med bland annat en tåhätta i TPU som ger extra slitstarka skor. För att underlätta på- och avtagandet för de otåliga små fötterna kommer stövlar för bebisar med elastiska band eller kardborreband. Om du vill underlätta det ytterligare rekommenderar vi att du skaffar ett par med öglor som gör att du ännu enklare och snabbare kan dra av och på skorna, för är det något vi vet så är det att när barnen lärt sig att gå finns det ingen tid till att stå still och vänta på att skorna ska hinnas tas på. Det är även viktigt att ditt lilla busfrö har hög komfort när hen leker, därför kommer skorna med olika iläggssulor som gör hela upplevelsen mer bekväm med bland annat EcoOrthoLite®, Fitfoam, OrthoLite®. Ditt barns fötter håller sig svala och torra under den intensiva leken tack vare meshinfällningar som tillåter fötterna att andas. Matcha gärna minstingens babyskor tillsammans med ett bekvämt och slitstarkt träningsset för att ge högsta möjliga komfort och en cool sportig look.