alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

baby sandaler

 
[7]

Sandaler för småbarn

adidas skokollektion för småbarn har skapats med en perfekt kombination av stil, komfort och funktion. adidas skor lyfter din look till en helt ny nivå. Barn och unga har självförtroende och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential med en gång. Dina sandaler jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Våra sandaler för småbarn ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – tofflor för baby från adidas

Vi har sandaler som består av syntetläder och textil.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-sandaler får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Essentials, Superstar och Alta är våra mest omtyckta kollektioner med sandaler. Vi har sandaler i vitt, svart, turkos och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan småbarn skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. Alla som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma under tiden. Det är här våra kollektioner för småbarn kommer in i bilden! Bassäng eller strand – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Visa din alldeles egna stil med sandaler för småbarn från adidas.