adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Bebis 0-1 år · Träningsställ

 
[95]
1 / 2
Sida:av 2

Bekväma och krypvänliga träningsställ

De klassiska träningsställen från adidas fortsätter att vara några av de mest igenkänningsbara och ikoniska plaggen i vår kollektion. I årtionden har träningsställen varit en självklar bas i sportiga garderober och plaggens bekvämlighet och funktionalitet går inte att förneka. Träningsställen är inte bara ett val för vuxna utan kommer även i barn- och bebisstorlekar för de allra minsta. adidas träningsställ för bebisar är anpassade för småttingarnas rörelser och lek och ger både rörelsefrihet och säker passform under barnets första år. Träningsställen passar från kryp till de första stegen och låter barnen utforska världen utan att förhindras av restriktiva plagg.

Anpassade modeller för småttingar

Träningsställen i miniatyrstorlekar kommer med ribbad krage och ribbade muddar på både byxor och jacka för att träningsstället ska sitta på plats. Byxorna har en elastisk linning med dragsko för att enkelt anpassa passformen och bekvämt hålla byxorna på plats. adidas träningsställ för bebisar som innehåller tröjor utan blixtlås har uppdaterats med tryckknappsstängning på axeln för att enkelt kunna dras på och av utan att behöva dra tröjan över huvudet.

Klassisk design för de allra minsta

adidas träningsställ för bebisar kommer i klassisk design. Du känner direkt igen de enfärgade tracksuitsen med de kontrasterande 3-Stripes i vitt längs med ärmar och byxor och Trefoil-logga på bröstet, men denna gång i miniatyrstorlekar. Välj mellan klassiska färger som svarta och blåa träningsställ eller piffa upp det med klara färger som rött, rosa eller orange. adidas SST track jacket med de matchande adidas SST track pants kommer i mjuk trikå som ger en mysig känsla.

Uppdaterade färger och modeller

I vår kollektion av träningsställ för bebisar hittar du även ny design med roliga mönster. Pharrell Williams kollektion tillsammans med adidas innehåller bland annat färggranna träningsställ med regnbågsfärgade tryck medan adidas träningsställ i samarbete med Marvel har cool Spider-Man-grafik. Mixa och matcha klassiska och nya modeller för en varierad garderob för de allra minsta.