alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Babyoveraller

 
[140]
1 / 3
Sida:av 3

Babyoveraller som passar minstingarna i familjen

Alla är olika, vissa börjar krypa innan de börjar gå medan andra går från att ligga ner eller sitta upp till att börja ta de vingliga första stegen. Vi pratar såklart om minstingarna i familjen som älskar att leka och upptäcka dagens alla spännande äventyr som också vill känna av sportandan som resten av familjen. Vi har babyoveraller som kommer i två delar som gör det enkelt för dig att mixa och matcha de olika plaggen. Uppdatera minstingens garderob med en skön och sportig baby adidas overall och låt minstingen börja utveckla en viktig vana och kärlek till sporten redan från en tidig ålder.

Babyoveraller med grym rörelsefrihet

Det är viktigt att hitta kläder som tillåter ditt barn att krypa runt säkert. Våra babyoveraller ger barnet stor rörelsefrihet och perfekt passform för det första året så din minsting kan fokusera på sina äventyr. För att underlätta på och avtagandet kommer vissa av tröjorna med tryckknappsstängning på axeln. Att vara snäll och ta hänsyn till omgivningen är viktigt, därför försöker vi återanvända bland annat plastavfall till att skapa nya miljövänliga kläder så du kan ge ditt barn en ljusare framtid. Dessutom kommer vissa av träningsjackorna med fickor så minstingen kan stoppa en spännande kloss eller annat kul i fickan. Om öronen och huvudet blir kallt passar någon av huvtröjorna perfekt. Självklart kan du förvänta dig någon av våra ikoniska symboler som Trefoil-loggan eller 3-Stripes. Om du är trött på den traditionella adidas babyoverallen bör du spana in någon av våra mer alternativa val som en klänning med huva och matchande tights eller varför inte något av våra svalare set när värmen står på. Matcha gärna babyoverallen med ett par justerbara skor som gör de första stegen lite enklare och se hur din minsting börjar upptäcka världen från ett stående perspektiv.