alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
Training / juli 2019

Äg din HIIT-träning

”HIIT-träning får verkligen pulsen att rusa. Och att träna utomhus är ett fantastiskt sätt att hålla uppe motivationen.” Alycia är professionell boxare.

Hon tränar HIIT för att bygga styrka och rörlighet, som komplement till boxningen. Parkbänkshopp, skridskosteg, triceps-press över picknickbord. Hon använder miljöerna utomhus som inspiration till att träna hårdare. Till att fixa nya utmaningar. Och vår bh Don't Rest och Alphaskin tights är designade att ge stöd för alla typer av tuff träning.

”När jag är utomhus kan jag bli riktigt kreativ med min HIIT-träning genom att använda en parkbänk eller spurta uppför en backe.” Alycia Baumgardner, professionell boxare. Dags att ta dig ut och höja intensiteten.

Training / juli 2019
Taggar