alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
Training / oktober 2019

Höj självförtroendet

Slå dig fram till ett bättre jag. Boxning är en fantastisk träningsform, särskilt ihop med en vän. Och nej, ni behöver faktiskt inte slå varandra.

Möt Alycia and Chelsey

Alycia är professionell boxare och brinner för att få fler kvinnor att börja med sporten. Chelsey är erfaren yogainstruktör, men nybörjare på boxning. Med Alycias hjälp har Chelsey fått känna på hur stärkande boxning kan vara. De pushar varandra till nya nivåer av självförtroende och styrka. Se hur Alycia och Chelsey tränar tillsammans. Med rätt bh och tights.

VIDEO: Se hur Alycia och Chelsey tränar tillsammans.

Boxning är en sport som passar alla, och som konstant kräver 100 % fokus.

ORD FRÅN BOXAREN.


VARFÖR BOXNING?

Jag älskar att boxning ger mig självförtroende och en fullbordad känsla efter ett bra pass. Att hålla fokus genom alla ronder gör att jag känner mig starkare mentalt.

HUR TRÄNAR DU?

Jag boxas kreativt och ser till att jag har roligt medan jag tränar. Jag kanske lägger till några roundhouse-sparkar mot säcken för att träna hela kroppen.

HUR MOTIVERAR DU DIG SJÄLV?

Jag tittar på gamla bilder och föreställer mig vad jag kan åstadkomma och hur jag kan förbättra mig som atlet.

TANKAR OM OUTFITEN?

Bh:n ger ett bra stöd. Den ger ett täckande skydd samtidigt som allting hålls på plats. Tightsen har en nära passform, vilket lyfter fram min figur och boostar självförtroendet.

training-fw19-bras-and-tights-story-blog-page-image-landscape-1-octIMAGE: Alycia visar konsten att linda händerna.

Jag älskar att boxning ger mig självförtroende. – Alycia Baumgardner

ORD FRÅN YOGIN.

HUR VAR DITT FÖRSTA BOXNINGSPASS?


Jag tyckte verkligen om det, det är ett fantastiskt sätt att avreagera sig. Det var utmanande att komma ihåg alla rörelser, men när jag väl satte igång kände jag mig superstark.

HUR KAN BOXNING HJÄLPA DIG MED YOGAN?

Styrka och kondition är väldigt viktigt för oss yogis eftersom vi brukar ha väldigt rörliga leder, och stabilitet är nyckeln för att hålla ut i positionerna.

training-fw19-bras-and-tights-story-page-image-landscape-2-octIMAGE: Yogin slår med alla krafter.

Training / oktober 2019
Taggar