alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
Training / februari 2020
Adidas

GE ALLT DU KAN – MER ÄN SÅ KAN DU INTE GÖRA

”Fotbollen har lärt mig mycket om mig själv och genom sporten har jag lärt känna några av mina bästa vänner.”

Vi har pratat med Ruben Loftus-Cheek, en av fem inspirerande personer som vi intervjuat om hur tidigare erfarenheter kan fungera som inspirationskällor för framtiden. Från att ha varit en av många begåvade fotbollsspelare debuterade han professionellt 2014 och representerade sedan sitt landslag på världens största fotbollsscen.

core-ss20-ruben-story-page-landscape-image-1-d


HUR HAR FOTBOLLEN OCH SPORTEN HJÄLPT DIG ATT BLI DEN DU ÄR IDAG?

Fotbollen har alltid varit en viktig del av mitt liv. Jag växte upp nära en park där det fanns ett mål och jag brukade gå dit och spela varje dag. Den har gett mig många lärdomar om mig själv och genom sporten har jag lärt känna några av mina bästa vänner. Jag hade dessutom två äldre halvbröder som spelade professionellt och alltid kunde ge mig goda råd när jag spelade i skollag.


HUR HAR NÅGRA AV DE VÄNNERNA FRÅN SPORTEN PÅVERKAT DIN PERSONLIGA STIL?

Jag har alltid påverkats av coola människor när det kommer till min egen stil och försökt att hitta människor vars personlighet liknar min. Jag har alltid gillat streetstil och ägnar mycket tid åt att titta på film, så plagg som är bekväma med stil är alltid bra för det. Att arbeta med adidas under några år har också varit till hjälp!

core-ss20-ruben-story-page-landscape-image-2-d


SLUTLIGEN, HAR DU NÅGOT RÅD TILL UNGA ATLETER SOM DRÖMMER OM ATT TA SIN KÄRLEK TILL SPORTEN TILL NÄSTA NIVÅ OCH BLI PROFESSIONELLA SPELARE?

Jag tycker att ett bra råd är att alltid göra sitt bästa: ge alltid allt du kan, mer än så kan du inte göra. Jag älskar att spela fotboll och vet att jag är lyckligt lottad som får arbeta med det och göra karriär, men utan den hängivenheten skulle det inte vara möjligt.

core-ss20-ruben-story-page-landscape-image-3-d


Ruben klär sig i en tidlös stil med säsongens kollektion av lättburna basplagg. Inspirerade av adidas designarv, men skapade för idag – det bästa från igår, för nutiden.

Training / februari 2020
Adidas
Taggar