alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
Training / februari 2020
Adidas

SLUTA ALDRIG LÄRA DIG NYA SAKER

”Det är lätt att börja tvivla på sig själv, men man måste lära sig tycka om sig själv.”

Chachi Gonzales är en av fem inspirerande personer som vi intervjuat. Vi träffade henne för att ta reda på hur tidigare erfarenheter fungerar som inspirationskällor för hennes framtid. Världen fick upp ögonen för henne när hennes lag vann en danstävling i en populär dokusåpa. Därefter har hon synts i flera musikvideor och fått uppdrag som koreograf och skådespelerska.

core-ss20-chachi-story-page-landscape-image-1-d


VEM VAR DIN MENTOR NÄR DU VÄXTE UPP? OCH VEM ÄR DET NU?

Mina danslärare var mina mentorer. De har alla gett mig värdefulla danskunskaper, kunskaper som jag bär med mig även i andra sammanhang i livet. Nu är mina kollegor mina mentorer, jag älskar att omges av driftiga och kreativa människor som kan lära mig en massa olika saker. Det är viktigt att aldrig sluta lära sig nya saker!


VAR HAR DU HÄMTAT INSPIRATIONEN FÖR ATT NÅ DIT DU ÄR IDAG?

Mina drömmar och en stöttande omgivning. Jag är lyckligt lottad som haft en fantastiskt stöttande omgivning redan från start. Med åren har jag utvecklat en bra kämpaglöd som jag dragit nytta av i arbetet. Den hjälper mig att behålla motivationen att prova nya saker och att pusha mig själv när jag gör saker jag älskar att göra.

core-ss20-chachi-story-page-landscape-image-2-d


FINN DET NÅGOT RÅD DU SKULLE GE UNGA ARTISTER SOM HOPPAS PÅ ATT GÖRA KARRIÄR INOM OMRÅDET DE BRINNER FÖR?

Var alltid dig själv. Att bli artist kräver stor hängivenhet och det är lätt att börja tvivla på sig själv. Det kan vara en lång process, men lär dig att tycka om dig själv först och kom ihåg att fortsätta pusha dig själv.

core-ss20-chachi-story-page-landscape-image-3-d


Chachi klär sig i en tidlös stil med säsongens kollektion av lättburna basplagg. Inspirerade av adidas designarv, men skapade för idag – det bästa från igår, för nutiden.

Training / februari 2020
Adidas
Taggar