alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
Training / februari 2020
Adidas

BEHÅLL DITT FOKUS – TAPPA ALDRIG MÅLEN UR SIKTE

”Basket är mer än ett spel för mig: det är min livsstil. Jag ser det var jag än tittar.”

Vi satte oss ner med Derrick Rose, en av fem inspirerande personer som vi frågat hur tidigare erfarenheter kan fungera som inspirationskällor för framtiden. Han är född och uppvuxen i Chicago, representerade sitt lokala basketlag professionellt och skapade historia när han utnämndes till sportens yngsta MVP någonsin.

core-ss20-derrick-story-page-landscape-image-1-d


VAR DIN HEMSTAD CHICAGO EN KÄLLA TILL INSPIRATION NÄR DU VAR EN UNG ATLET?

Jag växte upp i Chicago och tror att det hjälpte till att forma mig till att bli den jag är idag. När man växer upp på ett sådant ställe måste man behålla sitt fokus och aldrig tappa målen ur sikte. Att skriva historia och representera mitt hemmalag var en dröm för mig.


HUR HAR BASKETEN PÅVERKAT DITT LIV?

Basket är mer än ett spel: det är min livsstil. Man ser den var man än tittar – inte bara i Chicago. Man kan se att den påverkar saker som musik, konst och mode. Den har dessutom lärt mig mycket, både om mig själv och andra. Den gör att jag kan förbli en bra förebild för min familj och hjälpa till att inspirera andra.

core-ss20-derrick-story-page-landscape-image-2-d


HUR HAR CHICAGO OCH BASKETEN BIDRAGIT TILL ATT UTVECKLA DIN STIL?

adidas var ständigt närvarande när jag växte upp. Men nu skulle jag beskriva mig som neutral och att den klassiska adidas-looken funkar för mig. Alla känner igen de tre ränderna. De påminner mig om allt det som funnits med tidigare och fortfarande fungerar.

core-ss20-derrick-story-page-landscape-image-3-d


Derrick klär sig i en tidlös stil med säsongens kollektion av lättburna basplagg. Inspirerade av adidas designarv, men skapade för idag – det bästa från igår, för nutiden.

Training / februari 2020
Adidas
Taggar