alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
Training / februari 2020
Adidas

ATT INSPIRERA ANDRA ÄR EN FANTASTISK KÄNSLA

”Att få vara med och förändra och hjälpa till att inspirera andra är fantastiskt.”

Millie Bright en av fem inspirerande personer som vi bett berätta om hur tidigare erfarenheter kan fungera som inspirationskällor för framtiden. Som professionell fotbollsspelare är hon både driven och fast besluten om att lyckas, såväl på som utanför planen. Hon är känd för den viktiga roll som hon nyligen spelade i VM för damer och hennes ärliga framtoning i media har gjort henne till en informell ambassadör och talesperson för sporten.

core-ss20-millie-story-page-landscape-image-1-d


VEM HAR BIDRAGIT TILL ATT INSPIRERA DIG TILL FRAMGÅNG SOM PROFESSIONELL ATLET?

Jag har alltid haft bra förebilder omkring mig, men den som påverkat mig mest är utan tvekan min mamma. Hon har lärt mig allt jag vet om vikten av hårt arbete och hängivenhet, som är viktiga nyckelfaktorer bakom den framgång jag nu nått.


VILKA ÄR DINA FRAMTIDA MÅL?

Som atlet vill jag bara fortsätta utvecklas så mycket som möjligt och i slutändan vinna saker, antingen med min klubb eller mitt landslag. Det är sådana stunder som ger en lön för mödan. Att gå från att kombinera flera jobb med mina fotbollsåtaganden till att skriva på ett proffskontrakt har varit hisnande – det är fantastiskt att jag får göra något som jag älskar.

core-ss20-millie-story-page-landscape-image-2-d


HUR KÄNNS DET ATT VARA EN FÖREBILD FÖR UNGA ATLETER SOM DRÖMMER OM ATT TA SIN KÄRLEK TILL SPORTEN TILL NÄSTA NIVÅ OCH BLI PROFESSIONELLA SPELARE?

Det är en stor ära – jag hade önskat att damfotbollen fått samma uppmärksamhet när jag var ung. Att få vara med på ett hörn och förändra sporten och hjälpa till att inspirera andra är en fantastisk känsla. Det är en sport som bara kommer att bli större, skapa fler möjligheter och ha en positiv inverkan för flickor och kvinnor i alla åldrar.

core-ss20-millie-story-page-landscape-image-3-d


Millie klär sig i en tidlös stil med säsongens kollektion av lättburna basplagg. Inspirerade av adidas designarv, men skapade för idag – det bästa från igår, för nutiden.

Training / februari 2020
Adidas
Taggar