alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
Training / februari 2020
Adidas

LÄR DIG ALLTID AV DINA MISSTAG

”Det finns alltid saker att lära sig av historien. Det går alltid att hämta inspiration från dåtiden för det du gör idag.”

Naeun Son är en av fem inspirerande personer som vi intervjuat om hur tidigare erfarenheter kan fungera som inspirationskällor för framtiden. Hon blev först känd som medlem i ett K-Pop-tjejband och använde sedan sina skådespelartalanger i flera film- och tv-roller.

core-ss20-naeun-story-page-landscape-image-1-d


VEM HAR HJÄLPT DIG ATT BLI DEN DU ÄR IDAG?

Mina vänner och min familj har alltid stöttat mig genom min karriär. Men min mentor har alltid varit min mamma och det kommer aldrig att förändras. Det är hon som känner mig bäst och hon är den som jag kan prata om allt med.


HAR DU UPPLEVT NÅGOT SPECIELLT – ELLER TAGIT DIG ÖVER NÅGOT SÄRSKILT HINDER – SOM GJORT ATT DU NÅTT DIT DU ÄR IDAG?

Att behöva leva ett socialt liv i ung ålder var väldigt utmanande för mig, jag tyckte att det var rätt svårt. Men jag tror att det var en bra erfarenhet som har hjälpt mig att bli den jag är idag. Eftersom mitt arbete får mycket kärlek och uppmärksamhet från en stor publik behövde jag få bukt med det. Jag har också fått ge upp många personliga saker, men jag vet att det kommer att bli lättare i framtiden.

core-ss20-naeun-story-page-landscape-image-2-d


VAD DRIVER DIG SOM ARTIST?

Som artist betraktar och bedömer jag mig själv utifrån det arbete jag gör. Jag försöker alltid lära mig av mina misstag och förbättra mig nästa gång jag siktar på att göra samma sak. Det finns alltid saker att lära sig av historien. Det går alltid att hämta inspiration från dåtiden för det du gör idag.

core-ss20-naeun-story-page-landscape-image-3-d


Naeun klär sig i en tidlös stil med säsongens kollektion av lättburna basplagg – inspirerade av adidas designarv, men skapade för idag.

Training / februari 2020
Adidas
Taggar