adidas

Cloudfoam

(88 Produkter)
1 / 2
Sida:av 2
Gå på cloudfoam

Vår nya teknologi gör världen mjukare och befriar dig från trötta fötter, ömma hälar och onödiga begränsningar. Allt dina fötter kan önska sig och mer.

Ren komfort, ingen mer smärta

Vi kommer aldrig sluta röra oss. Vi reser runt världen. Dansar på festivaler. Vandrar runt våra favoritstäder. Våra fötter förtjänar lite lyx. adidas neos teknologi cloudfoam stöttar dina hälar och fotvalv och omger fötterna med ren komfort — så att du alltid är redo för nya steg.

Step-in komfort

Cloudfoams step-in komfort rymmer allt i en sko. Det finns inget behov för extra inlägg eller iläggssulor — cloudfoam ger stöd till dina hälar och fotvalv, precis där det behövs som mest.

Passar det mig?

Ja! Vem säger att elegans inte kan vara bekvämt? Stöd för dina fötter kompromissar inte längre med din stil. Ta det ännu en nivå med sneakers inspirerade av löpning, basket och träning. Det finns gott om modeller för både killaroch tjejer.

Hur det fungerar

cloudfoam är en nyligen utvecklad sammansättning i EVA och ligger som en hälkudde i mellansulan för en ny enastående nivå av dämpning under foten.