adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Continental 80

 
[126]
1 / 3
Sida:av 3

adidas Continental 80

adidas Continental 80 är en av adidas Originals. Skorna har en tydlig 80-talsstil och ger nostalgiska vibbar som för tankarna bakåt i tiden. Designen är dock tidlös vilket bevisats av skons fortsatta popularitet som håller än idag. Streetwear-favoriten utformades under 80-talet för att vara anpassad efter tennis- och fitnesstrenden som rådde. adidas Continental 80 är därför en sko som från början var tänkt främst för inomhusbruk, men som blev populär även för vardagsanvändning. Med adidas Continental 80 får du en robust sko som ger dig en flexibel känsla och en klassisk look.

Retrovibbar med klassiska designinslag

adidas Continental 80-skor har en låg profil med en lager-på-lager look då ovandelen har flera sömmar och detaljer. Trots detta ger skon en minimalistisk känsla då ovandelen håller en och samma färgskala. Extra retrovibbar får du av loggfönstret vid snörningen som är en klassisk design. Förutom loggfönstret känns skon även igen genom sin diagonala linje på sidan samt den platta sulan som smälter samman med resten av skon. Bland de uppdaterade versionerna av den klassiska skon hittar du allt från pastellfärger till perforerade detaljer och kontrasterande linjer längs med sidorna. adidas Powerphase skor är en extra retroinspirerad version av skon och har dämpade färger och perforerade 3-Stripes längs med sidorna. adidas Continental 80-skor kommer även i modeller för barn med roliga färger.

Flexibilitet och komfort under hela dagen

adidas Continental 80 togs ursprungligen fram specifikt för inomhusaktiviteter. Med sin koppsula i gummi ger yttersulan bra grepp på inomhus ytor såväl som utomhusunderlag. Den uppdaterade versionen av skon har även en mellansula i EVA för extra stötdämpning för att du ska kunna använda skon under hela dagen. För en fotnära passform kommer skon med snörning, men för barn finns även alternativet med kardborreknäppning för att du lätt ska kunna ta på och av skorna.