alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Copa

 
[73]

Den gyllene touchen

Höj nivån. Höj känslan. Ta tillbaka ditt revir. Med Copas passform Fusionskin dominerar du bollen och spelet. Det är dags för nästa move, på nästa nivå.

1 / 2
Sida:av 2

ADIDAS COPA FOTBOLLSSKOR

Omdefiniera bollkänslan och spela stabilt med adidas Copa fotbollsskor. Lev historien av världens största sport med en av de mest ikoniska fotbollsskorna från de senaste fyra decennierna, anpassade för den moderna fotbollens krav. Sedan debuten under Fifa VM 1982 har Copa synts på varje plan över hela kontinenten, och hjälpt både proffs och spelare att omdefiniera sina skills med bollen.
Hitta känslan
Upplev exakt bollkontroll och precision när du spelar med Copa fotbollsskor, specialdesignade för dig. Välj mellan fotbollsskor för herr, dam och barn och hitta din perfekta storlek från 36 till 48, för en fixerad känsla som hjälper dig hålla kontrollen. Omdefiniera din fotbollsstil med effektfulla färger, från klassiskt svart och vitt till turkost och silver.
Välberäknad Copa-teknologi
Hitta den mjuka känslan, precisa tillslag och exakt kontroll med Copa fotbollsskor. Bemästra den stora sporten med fyra decenniers Copa-teknologi vid dina fötter.

Upplev den ultimata känslan med ny snörlös teknologi och rena ovandelar som ger perfekt kontroll. Spela med kontrollerad komfort och nära bollkänsla med syntetläder i högsta klass, exklusivt för Copa-kollektionen. Stå stadigt med en flexibel skokonstruktion som ger en säker fixerad passform. Spela stabilt med ergonomisk skodesign och en ankelstrumpa för stöd och stabilitet i sidorna.

Bemästra din kontroll med perfekt bollkänsla med adidas Copa fotbollsskor. Upplev äkta bollkänsla och ta ditt spel till nya höjder.