Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Kampen mot covid-19 är ett lagarbete

Genom sport har vi makt att förändra liv. Det är vår övertygelse och vi visar det genom att stödja våra communities, samarbeta för att hitta lösningar och se till att hjälpen når de som behöver den mest.

Vi skapar förändring tillsammans för allas bästa.

VAD VI GÖR

Vi samarbetar som ett team och stöttar de som behöver det mest.

VI TAR HAND OM DE VÅRA

Vårt teams välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi arbetar med Världshälsoorganisationen (WHO) och lokala myndigheter och håller våra butiker stängda tills det är säkert att öppna dem igen, med fortsatta löner för alla schemalagda arbetspass under denna period.

VI SKYDDAR VÅRA HJÄLTAR VID FRONTEN

Vi samarbetar för att hitta lösningar och jobbar med Carbon för att producera 18 000 3D-printade ansiktsskydd per vecka till hälsovårdens hjältar vid fronten i U.S.A., samt frakta 100 000 masker till medicinska samhällen över hela världen.

VI DONERAR TILL STÖDFONDER

Genom våra donationer på 3 miljoner euro till WHO:s COVID-19 Solidarity Response Fund och 1,25 miljoner euro till China Youth Development Foundation, hjälper vi till att försäkra att hjälpen når ut dit den behövs som mest.

VI UTÖKAR VÅRA ANSTÄLLDAS BIDRAG

Vi matchar alla våra anställdas donationer till stödinsatser för COVID-19 med 200 %. Vi erbjuder också virtuella volontärmöjligheter med biståndsorganisationer i U.S.A. och Tyskland, med planer på gång för att utvidga dessa program runt världen.

SÅ KAN DU DELTA

Tillsammans är hur vi skapar den förändring världen behöver. Anslut dig till vårt #hometeam.

#HOMETEAMHERO CHALLENGE

Logga en miljon timmars aktivitet tillsammans. Samla in upp till 1 miljon dollar för #COVID19Fund.

COVER UP FOR THE TEAM

20 SEK från varje sålt pack med munskydd går till Save The Children's Global Coronavirus Response Fund.

SÄTT HÄLSAN FÖRST MED #HOMETEAM

Världen är isolerad just nu, men vi tror på sportens unika kraft att föra människor samman. Genom att mobilisera över 2 500 atleter, konstnärer och underhållare, så strävar vi efter att sprida hopp, hälsa och en känsla av samhörighet till alla i vårt #hometeam.