alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Jackor för crosstraining

 
[1]

Snygga jackor för crosstraining som låter dig prestera på topp

När du ägnar dig åt crosstraining vet du att du snabbt tar dig från träningsmoment till träningsmoment i olika intensiva intervall. Detta gör att det krävs mer av dina träningskläder för att du ska hålla dig bekväm i de olika momenten. Med adidas jackor för crosstraining kan du hålla dig varm utan att bli svettig både under uppvärmning och under kyliga träningspass utomhus. Välj mellan ett stort utbud av crosstrainingjackor i en mängd olika färger och modeller. adidas håller alltid rörelse i centrum för sin design och du kan räkna med funktionella träningsjackor som låter dig prestera på topp.

Crosstrainingjackor för både uppvärmning och träning

Dra på dig en snygg jacka för din uppvärmning och för att hålla musklerna varma mellan träningspassen. I adidas kollektion av jackor för crosstraining hittar du modeller som enkelt går att dra på och av för att du ska kunna justera din temperatur under träningen. Välj mellan slimmade modeller som ger dig full rörelsefrihet för kyliga utomhuspass eller mer vida modeller som gör att du får plats med lager när du är på väg till och från träningen. Med material som står emot vind och väta kan du träna oavsett väderlek. Samtidigt leds fukt och svett bort från huden och materialen ger dig ordentligt med ventilation för att du ska slippa känna dig svettig och klibbig under passet.

Funktionella träningsjackor

Trots att funktion står i centrum för utformningen av adidas jackor för crosstraining kan du räkna med att alltid hålla hög stil i dessa plagg. Med tidlösa designdetaljer som adidas 3-Stripes och adidas originallogga får du jackor som håller säsong efter säsong. Matcha din jacka med crosstrainingkläder från adidas kollektion för att få ut så mycket som möjligt av din träning. I kollektionen hittar du allt från träningstoppar till shorts och tights.