alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

cykeltights dam

 
[3]

Cykeltights för damer

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för damer passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår passion, cykling. Oavsett vad du har för mål, håller du dig bekväm med våra plagg så att du kan fokusera till 100 % på att prestera. Med cykeltights från adidas är du redo oavsett vad du har för planer. Klassisk stil möter multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm när du är ute och rör dig. Med dessa cykeltights för damer kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – cykeltights för damer från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när cykling: .

Våra cykeltights är tillverkade av nylon och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker rädda haven. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-cykeltights gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Vi testar noggrant ny teknologi som FORMOTION och TECHFIT i verkliga förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMALITE utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar cykeltights i kollektionerna Clima, RDY och AlphaSkin. Våra cykeltights är tillgängliga i grått, rött, blått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt utförsåkningen, snowboardåkningen eller triathlonet. Cykeltights för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.