Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Väskor för Dam

 
[281]
1 / 6
Sida:av 6

Väskor för dam

Väskor är ett självklart modestatement och en viktig accessoar. Låt din väska göra hela looken eller snyggt smälta in med din outfit. Dessutom fyller alla väskor en praktisk funktion.

Hitta rätt väska

Väskan är kanske din viktigaste accessoar. Med rätt väska kan du både göra ett modestatement och befria din outfit – fickorna räcker sällan till allt. På stranden eller cityresan, arbetsdagen eller skolan, dagsutflykter eller utekvällar – med rätt väska blir alla situationer bättre upplevelser.

Gymväskor

Packning för träningen eller för weekendresan – adidas kollektion med gymväskor för dam har något för alla tillfällen. Väskorna har gott om utrymme för alla viktiga prylar, liksom praktiska, justerbara axelremmar som gör dem bekväma att bära. Botanisera i vårt stora urval av olika färger och stilar, och gör rätt på nästa resa med vår senaste kollektion av adidas gymväskor för dam.

Axelremsväskor

Den perfekta väskan för stranden, cityresor, shopping och dagliga ärenden – alltid funktionell och med stilar som matchar. Med generösa fack och praktisk design är en axelremsväska precis vad du behöver för varje tillfälle. Matcha din stil med den senaste kollektionen av adidas axelremsväskor för dam.

Ryggsäckar

Det allra senaste i väskväg. Våra ryggsäckar för dam är snygga och enkla att bära, och gör det riktigt bekvämt att resa. Färdas stabilt till jobbet med våra ryggsäckar som är utrustade med ett praktiskt och säkert laptopfack. Gå till skolan i det allra senaste modet och design av högsta klass. Eller gör något extra av din weekendresa med generösa fack och praktiska fickor för alla dina saker. Med teknologin climacool® hos vissa utvalda modeller håller du dig sval och torr när värmen stiger. Utforska våra olika färger och modeller i den senaste kollektionen med adidas ryggsäckar för dam.

Allt övrigt i väskväg

Ingen situation är den andra lik. Så varför ska väskor vara det? adidas kollektion med väskor för dam överraskar med oväntade stilar för dina behov. Från mindre midjeväskor till löparbälten och sportinspirerade clutchväskor – upptäck den spännande och varierade kollektionen med adidas väskor för dam.

Designerväskor för dam

Lyft din stil med designerlooks och lyxig funktion. Upptäck den senaste kollektionen med väskor från adidas by Stella McCartney. Med en mix av säsongens färger och de senaste stilarna har vi designat moderiktiga gymväskor, ryggsäckar, mindre väskor, större väskor och allt däremellan.