alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Derrick Rose

 
[3]

D Rose – för dig som tar basket på allvar

Letar du efter basketskor som har det där lilla extra? Gillar du dessutom Derrick Rose? I så fall har vi garanterat skor som du kommer att gilla. Vår serie D Rose innehåller basketskor som både är funktionella och snygga och som verkligen hyllar denna basketlegend. Välj själv om du vill köra på klara färger som verkligen syns på planen eller helsvarta eller vita som passar till alla dina träningskläder utan problem. Här finns något för alla basketspelare, dessutom är skorna inte bara snygga utan klarar av snabba löpningar, fintar, hopp och allt annat du gör när du spelar basket. Oavsett vad du vill göra så hänger skorna med. De ger lagom stöd för fotleden och bra grepp mot golvet så du inte halkar och dessutom är stötdämpningen precis vad du behöver när du spelar basket, något som är väldigt viktigt.

Så vet du om Derrick Rose-skor är för dig

Är du osäker på om Derrick Rose-skor är något som passar i ditt skoställ? Det första du behöver fråga dig är om du ska ha dem till att spela basket. Detta är skornas specialitet där de verkligen får vara i sitt esse. Basket är en speciell sport som kräver mycket av skorna eftersom man rör sig på så olika sätt. Dessa skor har allt som behövs för att du ska kunna koncentrera dig på basketen och sätta nya rekord utan att få ont i fötter och kropp. Om du däremot är på jakt efter löparskor eller kanske skor till gymmet är det bättre att du hittar en modell av sko som är särskilt anpassad till den aktivitet du ska utöva, eftersom skorna designas specifikt efter olika sporter. Olika träningsformer kräver olika typer av stötdämpning till exempel, så det är viktigt att välja rätt sko.