FAQ  - Energy Takeover STHLM

Vad är Energy Takeover STHLM?

Energy Takeover STHLM är ett helt unikt adidas lopp där upplevelsen står i fokus. En upplevelse som bygger på energi. Energy Takeover STHLM är skapat för alla typer av löpare. Det här händer bara en gång, så missa inte din chans att delta.

Hur anmäler man sig?

Det enda sättet att säkra en plats till Energy Takeover STHLM är att anta utmaningarna på vårt instagramkonto @adidassverige.

Tre utmaningar kommer att postas på @adidassverige. 6 februari, 13 mars och 20 mars. Ca en vecka efter att utmaningarna har lanserats utses vinnarna. Är du en av vinnarna kommer du att få ett personligt meddelande till ditt instagramkonto. Glöm inte att din profil måste vara öppen.

Vart och när hämtar jag mitt startkit?

Har du vunnit en startplats till Energy Takeover STHLM kan du hämta ditt startkit 26 - 28 mars på MOOD Stockholm, Regeringsgatan 48. Håll utkik efter en stor adidas EnergyTakeover STHLM vägg.

Var startar jag loppet?

Det finns tre starter. Är ditt startband gult startar du vid Karlaplan, är ditt startband rosa startar du vid Vasaparken och är ditt startband blått startar du på Mariatorget. Du väljer din färg när du hämtar ditt startkitt.

Håll utkik efter en upplyst kub vid din startplats. Du kommer inte att missa oss!

Hur ser loppets bansträckning ut?

Det är ditt lopp, du bestämmer. En kvart innan starten kommer du att få en karta med fyra BOOST stationer samt målgång tydligt utmärkta. För att slutföra loppet måste du passera alla fyra stationer, du bestämmer själv ordningen.

Hur långt är loppet?

Detta beror på vilken ordning du väljer att passera BOOST stationerna.  Är du riktigt smart kan du ta dig runt på ca 6 km. Vilken startplats du tillhör har ingen betydelse, startplatserna är placerade på samma avstånd från BOOST stationerna. 

Är det tidtagning på loppet?

Vi tar tid och du får ett chip att fästa runt fotleden. Men tiden i detta lopp är inte det primära utan det viktigaste är att din upplevelse blir oförglömlig. Ta dig tid att njuta.

Vad ska man ha för kläder/skor på sig?

Använd den jacka du fick i startkitet. Skor är givetvis valfritt, men för bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi adidas Ultra Boost.

Vad händer efter loppet?

Äventyret är såklart inte slut efter loppet. Alla löpare som genomför Energy Takeover STHLM bjuds in till efterfest vid målgången. Efterfesten är mållinjen! Vi bjuder på mat, dryck, musik och fler upplevelser.

Du kommer också att få ett mejl med bilder från loppet och en karta över din rutt.

#EnergyTakeoverSTHLM  

Övriga frågor?

Kontakta oss på: energytakeoversthlm@adidas.com

Lycka till!