alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Munskydd

 
[4]

Munskydd

Bekväma. Tvättbara. Återanvändbara. Med adidas tvättbara munskydd för sport i delvis återvunnet material tar du ditt ansvar och bidrar till en säkrare värld för dig och din omgivning. Skydden är enkla att använda och kan enkelt tvättas och torkas för daglig användning. Munskydden har flexibelt material och elastiska band runt öronen som är enkla att använda och ger dig skydd och komfort. Alla masker är skapade med Primegreen och innehåller minst 40 % återvunnet material. Materialet är mjukt och ventilerande och hjälper både dig och folk omkring dig bidra till att förhindra spridning av virus och bakterier genom droppsmitta. adidas munskydd är bekväma, tvättbara och återanvändbara och underlättar hälsosamma vanor varje dag, perfekta för sport. Påbörja en hälsosam vana redan idag!

Munskydd med fotbollslag

Ta hand om dig och din omgivning samtidigt som du representerar ditt favoritlag. adidas tvättbara munskydd med fotbollslag är bekväma, snygga och visar stolt upp ditt lags färger oavsett om du är på väg till träning eller går på stan. Självklart är även munskydden med fotbollslag skapade med samma flexibla och mjuka material som alla adidas masker och ger dig maximal komfort utan att tumma på den unika stilen. Du kan givetvis även tvätta ditt munskydd och torka det för säker daglig användning. Vilket lag slår ditt hjärta lite extra för? Manchester United, Real Madrid, Bayern München med flera – hitta den klubb som bäst representerar dig, visa upp din lojalitet för omvärlden och bidra samtidigt till att minska spridningen av virus och bakterier. Med hälsosamma vanor är vi alla bättre lagspelare, så vänta inte utan kom in i matchen och ta ditt ansvar i ett munskydd med fotbollslag från adidas.