alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

FC Bayern München · HumanRace

 
[9]

Med inspiration från den ikoniska röda hemmatröjan från 1991-1993 har årets modell omdesignats för hand och nytolkats för en modern fotbollscommunity. Bayern Münchens ställ från 91-93 var det första av sitt slag och sticker ut med 3-Stripes på axlar och shorts. Det symboliserar adidas första utrustningskollektionen och en ny era för adidas design. En skön blandning av sport, stil och konst.

Tröjorna täcker 30 års ikonisk design och har handplockats av Pharrell Williams för att nytolkas. Först handmålade på canvas eller T-shirts i bomull, och sedan utvecklade till tekniska sportkläder i en fusion av konst och vetenskap.

INIGO TURNER, adidas