alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Grusskor fotboll

 
[60]
1 / 2
Sida:av 2

Konstgrässkor från adidas ger dig bra fäste

Som de flesta vet så startade hela adidas verksamhet med skotillverkning och så har det sedan fortsatt. adidas tillverkar än idag sportskor i världsklass, och detta gäller inte minst fotbollsskor. Det spelar ingen roll på vilken nivå ditt spelande är, alla behöver en bra fotbollssko. Våra konstgrässkor är lätta, smidiga och otroligt sköna att spela i. De har en bra passform och sitter stabilt och bra på foten. Ovansidorna är tillverkade i olika material beroende på sko men gemensamt är att de ger bra stöd även om de är mjuka och följsamma. Sulorna på våra konstgrässkor har naturligtvis bra stötdämning för att ge högsta möjliga komfort och spara på ben och fötter. På många skor finns förstärkningar på delar av skon där kontakten med bollen oftast sker. Dessa förstärkningar är gjorda av material som ger dig bättre tillslag och gör det lättare att hantera bollen. De flesta konstgräsfotbollsskor knyts med snören vilket ger dig möjlighet att själv justera precis hur du vill att skon skall sitta på din fot.

Välj rätt fotbollssko

Ursprungligen fanns det bara en typ av fotbollssko och det var det som gällde för alla spelare. Fotbollen som sport utvecklas dock ständigt och då måste även utrustningen göra det. Idag spelas fotboll hela året, oavsett säsong. Dessutom kan man spela både inne och utomhus. Detta innebär dock att underlaget skiftar och därmed behöver du också en fotbollssko som passar det aktuella underlaget. Många matcher och träningar sker på konstgräs. För att kunna spela så bra som möjligt på detta underlag gäller det att ha rätt anpassade skor. Skor som passar för spel på konstgräs, och i viss mån även grusplaner, har kortare dobbar än vanliga fotbollsskor. Detta för att undvika att du fastnar i gräset och skadar dig genom vrickningar och vridningar. Dobbarna är också mer robusta då kontakten med den här typen av underlag sliter på skorna på ett annat sätt än naturgräs.